logga1

Villkor

Hemma hos Anna välkomnar alla beställningar, stora som små!
Du måste dock vara över 18 år när du handlar.

Priser
Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar moms.

Betalningssätt
Du kan för närvarande välja mellan följande olika betalningssätt:
Kontant; 
Betala vid hemleverans
Förskottsbetalning;
Swish via 070-666 73 77
Gör din beställning och ange förskottsbetalning som alternativ. Avvakta tills du får en bekräftelse via mail på din beställning. Varorna skickas så snart betalningen registrerats på kontot. Glöm inte att ange ditt namn, adress och ordernummer på betalningen. De beställda varorna reserveras i 4 bankdagar, om betalningen inte kommit in innan dess tas din beställning bort.
Payson;
Kortbetalning; 
Läs mer om Paysons köpevillkor på www.payson.se/användarvillkor
PaysonFaktura;
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. 
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29kr. 
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Frakt
Frakt 69 kr
Present
Vill du ha varan inslagen och levererad till annan adress? 
Skriv i meddelanderutan vid beställning att du vill ha paketinslagning och ange leveransadress i fältet så ordnar jag det!
Beställningar från utlandet
Beställningar från utlandet är hjärtligt välkomna!
Gör så här: Maila mig din order på anna@hemmahosanna.se så anger jag den exakta fraktkostnaden för din beställning. Du kan även göra en beställning direkt i webbshoppen, ange då förskott som betalning samt 'hämta dina varor själv'. Sedan tar du kontakt för den exakta fraktkostnaden. Därefter tar du ställning till om du vill genomföra din order eller ej. 
Möbler
Den generella fraktkostnaden gäller ej vid köp av varor i kategorin Möbler. Kontakta mig för den exakta fraktkostnaden.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid beställningen. Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får en bekräftelse kan adressen vara felaktig. Kontakta mig i sådana fall.

Leverans
Din order skickas inom 1-4 dagar, efter att betalning inkommit.
Mindre varor skickas som brev på posten. Övriga skickas med Schenker (för sms-avisering uppge ditt mobiltelefonnummer).

Om jag ångrar mitt köp?
Du har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen. Varor skall returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Bifoga även kopia på följesedel och kvitto. Värdet på varan betalas tillbaka (ej frakten). Kontakta alltid mig innan du returnerar något. Skicka varorna i postpaket och ange var du vill ha beloppet insatt. Skicka inte mot postförskott.Vid byte står kunden för frakterna.

Om vara/varor skadats under transporten?
Om någon vara är skadad skall den reklameras till Hemma hos Anna inom 14 dagar. Kontakta alltid mig innan du returnerar något! Jag skickar en ny vara och du får även ersättning för dina utlägg. Om varan utgått betalas beloppet tillbaka eller så kan du byta mot en annan vara.
Transportskadat gods skall dock lämnas in till närmaste utlämningsställe tillsammans med allt emballage.

Paket som ej hämtats ut
För paket som inte blivit hämtade debiteras en avgift på 400 kronor för kostnaderna som expedieringen (frakt, returbehandling och packning) orsakat. 
Schenker låter paketen ligga kvar i 14 dagar innan de går i retur.
Om du inte har hämtat ut paketet inom denna tid, returneras paketet till Hemma hos Anna enligt Schenkers villkor.

Övrigt
Bilderna i butiken får ej lånas utan mitt tillstånd.
Det kan på en bild finnas flera produkter men alla varor säljs om inget annat anges styckvis.
Tänk på att det ibland kan vara svårt att återge en exakt färg på produkten, allt beroende på ljus vid fototillfälle samt inställningar på din dator.

Är varan slut får du naturligtvis pengarna tillbaka eller välja något annat.

Butik och webbutik har samma lager så det kan hända att en vara olyckligtvis säljes slut samtidigt i butiken. 
För att i minska risken för detta kan antalet i webbutiken ibland vara mindre än i verkligheten, så önskar du köpa fler av en vara än vad som finns i webbutiken, kontakta mig för exakt lagerstatus.

Hemma hos Anna reserverar sig för eventuella tryckfel.
Hemma hos Anna står sig också fritt att ändra i priser och fraktavgifter utan förvarning.
Vid eventuella frågor kan du kontakta mig via mail anna@hemmahosanna.se

Varmt välkommen!
Anna

Kortbetalning & internetbetalning hos Payson